x
Fiţi împreună cu

Click pe Like!!!

 

 

     
 

Primul Post de Radio Online din MOLDOVA. STIRI. INFORMATII UTILE. DEDICATII SI MUZICA BUNA

Meniu
 
cumpar/vând

ATENŢIE!!!

plaseaza publicitate

Important

ajutati-ne sa adunam cat mai multe Like-uri. Intra pe pagina noastra de facebook si da-ne 1 Like. Va multumim!!! 

NE GASITI PE URMATOARELE ADRESE

Recomanda-ne prietenilor, click pe Share --->
 

 

scans barcode and download android app "Radio MD",install and listen on your tablet or telephone, "Radio BEAT".

vrei sa ai propriul post de radio online?

detalii pe: mediahores@yahoo.com

Atentie!!!  Actualizare!!!  Descarcati aplicatie Radio MD si asculta Radio BEAT direct din telefon sau tableta!!!

In atentia administratorilor de site-uri Radio Online!

Adresa de streaming Radio BEAT MOLDOVA: http://radiobeat.md:9998/listen.pls

 
http://www.trm.md/photo_news/eurovision-2015-auditiile-live-in-direct-pe-www-trm-md2/big-eurovision-2015-auditiile-live-in-direct-pe-www-trm-md2.jpg

 

A început amenajarea sălii de la Viena

De marţi, 7 aprilie, la sala Stadthalle din Viena au început lucrările pentru scena şi decorul Eurovision 2015. 350 de camioane vor aduce în Viena materiale pentru amenajarea sălii.

Zilele acestea sunt descărcate primele camioane, iar politiştii, împreună cu câini antrenaţi special, se asigură că totul se desfăşoară în condiţii normale şi că sala va fi un loc sigur pentru participanţi şi spectatori. Deasemenea, vor fi luate măsuri de maximă siguranţă atât la intrarea în sală, cât şi pe aeroport.

 

 

 

Imagini EXCLUSIVE de la filmările clipului de promovare a lui Eduard Romanyuta pentru Eurovision – FOTO sursa  kankan.md

 

 

http://activenews.ro/wp-content/uploads/2015/03/Voltaj-este-c%C3%A2%C5%9Ftig%C4%83torul-Eurovision-Rom%C3%A2nia-2015.-Invitata-Ucrainei-Ruslana-a-pl%C3%A2ns-pe-scen%C4%83-%C5%9Fi-a-transmis-un-mesaj-de-pace.-Ascult%C4%83-AICI-cele-12-piese-din-concurs.jpg

 

Piesa României la Eurovision, la un pas să fie descalificată! Voltaj ar fi încălcat regulamentul

Piesa câstigătoare a preselectiei nationale Eurovision din România a fost la un pas de descalificare din concursul de peste Prut. Unii concurenti au venit cu dovezi, potrivit cărora trupa învingătoare, Voltaj, ar fi încălcat flagrant regulamentul ESC.

Astfel, show-ul din finala Eurovision România a celor de la Voltaj a fost de 3:23 minute, respectiv cu 23 de secunde peste timpul maxim pe care îl poate avea un concurent, scrie agentiadepresamondena.ro.

Totusi, la scurt timp, s-au făcut lămuriri. Piesa celor de la Voltaj are 3 minute, asa că descalificată nu poate fi. În ce priveste show-ul de pe scenă din etapa finală de pe 8 martie, acesta ar fi fost un act regizoral, aprobat de organizatori.

 

 
http://devoratormonden.ro/wp-content/uploads/2015/02/10455040_10152615730298007_3010299648583643372_n.png

Eduard Romanyuta va deschide prima semifinală Eurovision 2015 la Viena

Reprezentantul Republicii Moldova la concursul european de muzică Eurovision 2015, Eduard Romanyuta, va urca primul pe scena de la Viena (Austria) pe 19 mai cu piesa „I want your love”. Ordinea de evoluare a semifinaliştilor a fost făcută publică astăzi, 23 martie, informează portalul TRM.MD.


Moldova va deschide prima semifinală, iar Lituania cea de-a doua. Ultima pe scena de la Viena va urca reprezentanta Georgiei în prima semifinală, iar în cea de-a doua - concurenta din partea Poloniei.

Vecinii din România, trupa „Voltaj”, sunt penultimii în prima semifinală, cu numărul 15, iar Polina Gagarina din Rusia va cânta a doisprezecea, în aceeași seară.

Iată care va fi ordinea evoluării tărilor participante:

 Semifinala I

 1. Moldova
 2. Armenia
 3. Belgia
 4. Olanda
 5. Finlanda
 6. Grecia
 7. Estonia
 8. Macedonia
 9. Serbia
 10. Ungaria
 11. Belarus
 12. Rusia
 13. Danemarca
 14. Albania
 15. România
 16. Georgia

 Semifinala a II-a

 1. Lituania
 2. Irlanda
 3. San Marino
 4. Muntenegru
 5. Malta
 6. Norvegia
 7. Portugalia
 8. Cehia
 9. Israel
 10. Letonia
 11. Azerbaidjan
 12. Islanda
 13. Suedia
 14. Elveția
 15. Cipru
 16. Slovenia
 17. Polonia
 
http://devoratormonden.ro/wp-content/uploads/2015/03/MIRA.jpg

Mira a lansat “Balade de iubire”

Mira a lansat de curând single-ul “Balade de iubire”, o piesă sensibilă care vorbeste despre dezamăgirea în dragoste şi despre destrămarea unei relaţii.

“Balade de iubire” a fost compusă de Alex Antonescu Zagga care s-a ocupat şi de orchestraţia piesei “Pe aripi de vânt” de la Delia, dar şi Angelika Vee, iar versurile au fost scrise de Mira şi Andrei Ursu.

Single-ul anterior lansat de Mira “Dragostea nu se stinge”, colaborarea cu What’s Up si KIO, a adunat peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube.

 
http://www.romusicnews.com/wp-content/uploads/2015/03/Hozier-Work-Song.jpg

Hozier este din nou pe val! Artisul a lansat un clip impresionant, vezi aici Work Song -VIDEO

Dupa succesul inregistrat cu piesa ”Take Me To Church”, Hozier continua promovarea albumului de debut prin lansarea unui nou single, insotit de videoclip. ”Work Song” ni-l prezinta pe artistul irlandez pe scena, in postura de interpret, in vreme ce perechi de dansatori aflati in public transmit starea piesei printr-o coregrafie impresionanta.

Albumul său de debut, ”Hozier”, a fost lansat în septembrie 2014, de pe acest disc fiind promovate ca EP-uri ”Take Me To Church” şi ”From Eden”. Noul single al artistului se numeşte ”Work Song” şi beneficiază de un videoclip care ilustrează mesajul piesei prin dans.

 

Britney Spears aniverseaza 15 ani de Oops I Did It Again! Vezi cele mai tari clipuri ale ei

Videoclipul pentru Oops...I Did It Again a reprezentat trecerea lui Britney Spears de la fata cuminte, imbracata in uniforma scolara, la statutul de tanara sexy, iar salopeta ei rosie a devenit o parte din imaginea ei.

Pe parcurs, printesa pop a devenit o femeie in toata regula, care nu s-a sfiit sa isi arate corpul, pe masura ce ea, dar si fanii ei, se maturizau. Videoclipul Oops...I Did It Again a fost oarecum o miscare riscanta, insa costumul rosu de latex a devenit emblematic. Pe langa vizualul provocator pentru unii, la vremea aceea, piesa a devenit unul dintre hiturile ei, ajungand pe prima pozitie in majoritatea teritoriilor europene, in Billboard Pop Songs, insa in Hot 100 a urcat doar pana la locul 9.

 
http://1.bp.blogspot.com/-8I-8rNvrM0Q/VNyaTHBaENI/AAAAAAAAMVE/GpZ3uUnYxZ8/s1600/Hozier%2BSheet%2BMusic%2B-%2BTake%2BMe%2Bto%2BChurch.png Hozier - Take Me To Church  "nerusinat de romantic" si intrigant de sincer

  SUS

 

   Ajuta-ne sa adunam 1000 de LIKE-uri !!!       Ajuta-ne sa adunam 1000 de LIKE-uri !!!       Ajuta-ne sa adunam 1000 de LIKE-uri !!!       Ajuta-ne sa adunam 1000 de LIKE-uri !!!       Ajuta-ne sa adunam 1000 de LIKE-uri !!!    

Partenerii nostri

 

 

Copyright MyCorp © 2007-2014

Сайт управляется системой Radio BEAT MOLDOVA